(v živo) 21 dni preživeti s 100 evri ni mala malica (v živo) 21 dni preživeti s 100 evri ni mala malica Trboveljski dijaki, ki so tri tedne preživeli na delovni praksi na Portugalskem, so pred začetkom delovne prakse dobili vsak po 100 evrov žepnine. Že takoj so začeli načrtovati, kako bodo dobljeni znesek razporedili – za hrano, pijačo, oblačila, spominke ... Kakšno je njihovo končno »finančno poročilo«? Kako jim je šlo?
(v živo) TOP 6: Kaj videti, kupiti in poskusiti v Lizboni? (v živo) TOP 6: Kaj videti, kupiti in poskusiti v Lizboni? Že skoraj teden dni spremljamo sedem dijakov in dijakinj iz Trbovelj na delovni praksi na Portugalskem. Tokrat so si privoščili enodnevni izlet v glavno mesto – Lizbono! Kaj nam priporočajo? Kakšne so cene?
Mladi v tonah plastike vidijo podjetniški potencial! Mladi v tonah plastike vidijo podjetniški potencial! Samo v Evropski uniji vsako leto proizvedemo kar 58 milijonov ton plastike. Zgolj 40 odstotkov se je reciklira. »To je nesprejemljivo, želimo prispevati svoj delež in rešitve,« menita dijaka Gimnazije Vič Peter in Una, ki skupaj s svojimi sošolci izdelujeta aplikacijo za pravilno ločevanje odpadne embalaže in plastenko iz enotnih materialov.
(v živo) Sedem dijakov na Portugalskem pred finančnim izzivom! (v živo) Sedem dijakov na Portugalskem pred finančnim izzivom! Trboveljski dijaki Barbara, Laura, Ivana, Taja, Marko, Ina in Lucija, ki so se pri rednem pouku učili vodenja osebnih financ, so ta hip že trdno na portugalskih tleh. Tri tedne bodo daleč stran od doma v mestu Braga opravljali prakso. Bo njihova žepnina sploh »zdržala«? Kakšne (finančne) načrte imajo?
(galerija) Žiga, Peter in Matej so novi državni prvaki iz finančne pismenosti (galerija) Žiga, Peter in Matej so novi državni prvaki iz finančne pismenosti V sredo je na ljubljanski ekonomski fakulteti potekalo 5. državno tekmovanje iz finančne pismenosti za osnovne, srednje poklicne šole in gimnazije. Udeležilo se ga je 63 tekmovalcev.
(mladi in denar) Med počitnicami do evrov in pokojninske dobe  (mladi in denar) Med počitnicami do evrov in pokojninske dobe  Mladi, že odštevate dneve do brezskrbnih poletnih počitnic? Itak, vsi jih. A naj letošnje počitnice ne bodo samo za poležavanje, pohajkovanja in igranje igric. Meseca, ki prihajata, sta priložnost za nova znanja, izkušnje in zaslužek! Zaslužite lahko tudi 10 evrov in več na uro ... Pa ne pozabite, delo se vam šteje v pokojninsko dobo. Kako se pripraviti na svoj (prvi) pogovor za delo?
(Finančna šola za najstnike) 6 večnih nasvetov, da bodo finance pod kontrolo (Finančna šola za najstnike) 6 večnih nasvetov, da bodo finance pod kontrolo Na vsake toliko časa se splača obnoviti osnove osebnih financ. Povzemamo nekaj glavnih ugotovitev, ki so jih predavatelji predali 71 mladim finančni šoli za najstnike.

Si upate sanjariti?

avtor 09.06.2014  07:00  Dopolnjeno: 22.08.2014 10:07
Nagradni natečaj revije Moje finance. Danes zadnji dan za oddajo vaših glasov.

logo postojna park

Smo tik pred poletjem in verjetno marsikomu misli že uhajajo k bolj prijetnim opravilom kot je vsakodnevno študiranje, delo, učenje. Pred vrati so poletne počitnice.

Sodelujte v kratki nagradni anketi >>

Odgovorite na nagradni natečaj revije Moje finance in se potegujte za pustolovsko dogodivščino v Pustolovskem parku Postojna. Trem izžrebancem bomo podarili po dve vstopnici.

Sodelujte v kratki nagradni anketi >>

Čeprav ima vsak svoje sanje, pa smo vam tudi pri sanjarjenju olajšali delo in ponudili nekaj odgovorov.

Rok za oddajo odgovorov: 9. junij 2014

shutterstock-150585938.1400664833.jpg.n.240px.jpg

Nagradni natečaj poteka v okviru projekta Mladi in denar. Gre za projekt, preko katerega želi revija Moje finance, omogočiti izvajanje krožka finančnega opismenjevanja v osnovnih in srednjih šolah. Ta hip se v ta namen izobražuje 110 učiteljev iz 79 šol. Več informacij tukaj.

Podatke hranimo izključno z namenom analiziranja odgovorov nagradnega vprašalnika "Sanjske počitnice" in ne bodo posredovani tretjim osebam ali za potrebe ostalih marketinških raziskav oziroma za predstavitev izdelkov in storitev Časnika Finance d.o.o.

Pravila in pogoji nagradnih natečajev so dostopni tukaj.

0
Komentiraj

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.