Iskanje Najboljših Kvot pri Igranju v Živo

Najboljših Kvot pri Igranju v Živo

Igranje stav v živo je eden izmed najbolj priljubljenih načinov igranja iger na srečo. Gre za igranje stav na zelo vznemirljiv način, kajti nikoli ne bomo zagotovo vedeli, kaj se bo zgodilo naslednje.

Poleg tega je ta način igranja stav zanimiv zaradi tega, ker mnogi ljudje ob igranju stav v živo spremljajo tekme v živo.

Toda ali ste vedeli, da lahko svoje izkupičke pri igranju stav v živo še povečate z določenimi strategijami? Zelo pomembno je, da veste točno kdaj je potrebno odigrati določeno stavo v živo. V najboljšem scenariju bi morale biti kvote ravno prav visoke za najvišje možne dobičke.

Kako vedeti, kdaj so kvote prave za igranje stav v živo? Preberite si ta članek in izvedite nekaj strategij, ki bi vam lahko pomagale.

Čas in Višina Kvot – Dve Sorazmerni Številki

Igranju stav v živo

Kot prvo morate vedeti to, da je pri igranju stav v živo zelo pomembno vedeti, katera minuta tekme teče. Dlje v tekmo, kot boste izbirali med določeno stavo, višje bodo kvote. To pa tudi seveda pomeni, da bodo možnosti za dobitno stavo vse manjše.

Pri igranju stav v živo boste morali najti pravi trenutek za igranje stave. Če stavo odigrate prehitro, potem bodo vaše kvote zelo nizke in od te stave ne boste veliko dobili. Če boste stavo odigrali prepozno, pa bodo možnosti za dobitno stavo zopet manjše.

Ključ do uspeha je igranje stav v živo v pravem trenutku.

Najboljše kvote za igranje stav v živo so med 1.40 in 2.00. V tem razponu je povsem na vas, kdaj boste odigrali določeno stavo. V nekaterih primerih se vam bo zdelo potrebno, da to stavo odigrate hitreje kot bi sicer in se sprijaznite z nižjimi kvotami, saj se vam zdi skoraj gotovo, da bo stava dobitna.

V drugih primerih pa je vredno počakati malce več časa in si priskrbeti višje kvote. Ta taktika je dobra pri takih stavah, kjer so možnosti za dobiček nekoliko nižje. Če je le možno, je dobrodošlo tudi to, da tekmo na katero stavite spremljate v živo. Le na ta način boste vedeli, ali je vredno staviti na vašo stavo.

Vsekakor pa je pri igranju stav v živo veliko v tajmingu. Če boste znali ujeti pravi trenutek za igranje določene stave, potem boste dobili odlično strategijo za igranje stav v živo.

Najpomembnejša Strategija: Podroben Pregled Statistike

Seveda pa pri igranju stav v živo nikakor ne smemo pozabiti na moč statistike. Prav tako kot pri drugih načinih igranja stav je tukaj zelo pomembno, da napravite dobro analizo vašega izbranega dogodka in se odločite, ali je vaša stava prava.

Igranju stav v živo - statistike

Pri analizi vašega dogodka se fokusirajte na nekatere pomembne parametre, kot so:

  • Statistika zadetkov – recimo da igrate stavo, da bo v preostanku tekme določena ekipa dosegla zadetek. Pri tem morate pogledati, ali je ta ekipa znana po tem, da na svojih tekmah redno dosega zadetke. Če je temu tako, potem je vaša stava dobra in je vredno pohiteti, saj če boste čakali, bo ekipa lahko že dosegla zadetek preden odigrate stavo.
  • Tip stave – če igrate stavo, kjer stavite, da se nekaj ne bo zgodilo, potem je zelo dobro, da stavo odigrate čimprej. Če je na tekmi recimo rezultat 1:1 v 60. minuti in želite odigrati, da se bo tekma končala z remijem, potem je dobro, da to stavo odigrate čimprej, kajti kvote se bodo le nižale. V nasprotnih tipih stav pa se splača malce dlje počakati.
  • Splošna statistika – pri analizi statistike se še posebej osredotočite na določene parametre, ki vam bodo pomagali narediti pravo odločitev. Recimo, da določena ekipa doseže 40% svojih zadetkov v zadnjih 15 minutah tekme. V tem primeru je dobra stava ta, da stavite, da bo ta ekipa dosegla zadetek. Tovrstna statistika je pri igranju stav v živo in tajmingu stave zelo pomembna.

Kot pri drugih načinih igranja stav je tudi pri live stavah zelo pomembno, da naredite svojo potrebno analizo in se potem na podlagi te analize odločite, katero stavo boste odigrali. Včasih pa na žalost, kljub podrobni analizi, ne uspe – tudi takšne trenutke boste morali pričakovati.

Spremljajte Premike Kvot

Ne pozabite, da se kvote stalno spreminjajo glede na minuto tekme, kot tudi na določene dogodke, ki se zgodijo na igrišču. Prav vsak dogodek na tekmi lahko vpliva na višino kvote.

Recimo, da želite odigrati stavo Over 2.5 zadetkov na nogometni tekmi. Kvote se bodo višale z igralnim časom, lahko pa se tudi znižajo ali zvišajo glede na potek dogodkov na tekmi. Če je tekma živahna z veliko priložnostmi, potem se lahko kvote znižajo. Če pa gre za dogločasno tekmo, potem se bodo kvote višale hitreje.

Vsekakor pa je vredno napraviti svojo analizo tudi pred samo tekmo. Izberite nekaj dobrih stav za vaš dogodek in potem tekmo spremljajte v živo, da boste videli, kaj se dogaja. Nato lahko postavite limit, kdaj boste vaše stave odigrali. Recimo, da kvota doseže 1.80 in se boste le takrat odločili za to stavo. Postavite si limite s kvotami.

Za izbiro pravega trenutka za igranje stav boste morali spremljati več stvari, kot so:

  • Premiki kvot glede na dogajanje na tekmi
  • Statistiko
  • Vaše mnenje o tekmi in dogodkih na tekmi
  • Dogodki na tekmi

Na podlagi vseh teh parametrov se potem lahko odločite, kdaj boste določeno stavo odigrali v živo in ali se vam jo sploh izplača odigrati.

Prednost in Slabosti Igranja v Živo

Igranje stav v živo ima v primerjavi s klasičnimi stavami svoje prednosti in slabosti. V vsakem primeru je dobro, da veste, kako igrati stave v živo, še posebej, če se boste za ta način odločili.

Prednost in Slabosti Igranja v Živo

Prednosti igranja stav v živo so:

  • Dobre kvote – z nekaj potrpljenja in analize lahko dobite zelo dobre kvote, ki sicer niso bile na voljo pred tekmo.
  • Ogromno priložnosti – pri stavah v živo se stalno pojavljajo nove priložnosti za igranje stav, ki jih boste morali najbolje izkoristiti, če boste želeli dobitke.
  • Analiza v živo – lahko boste za vašo stavo napravili hitro analizo in videli boste, ali je vredno odigrati vašo stavo.

Slabosti igranja stav v živo pa so:

  • Pomanjkanje časa
  • Zasvojenost
  • Pretirano igranje na eno določeno tekmo ali dogodek