Ta pravilnik o zasebnosti opisuje naše politike in postopke o zbiranju, uporabi in razkritju vaših podatkov, ko uporabljate storitev, ter vam pove o vaših pravicah do zasebnosti in o tem, kako vas ščiti zakon.

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo podatkov v skladu s to politiko zasebnosti.

Interpretacija in definicije

Interpretacija

Besede, katerih začetna črka je velika, imajo pomen, opredeljen pod naslednjimi pogoji. Naslednje opredelitve imajo enak pomen, ne glede na to, ali se pojavljajo v ednini ali v množini.

Definicije

Za namene te politike zasebnosti:

 • Račun pomeni edinstven račun, ustvarjen za vas za dostop do naše storitve ali delov naše storitve.

 • Podjetje se sklicuje na Mladi-denar.si

 • Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto namesti na vaš računalnik, mobilno napravo ali katero koli drugo napravo in vsebujejo podrobnosti vaše zgodovine brskanja na tem spletnem mestu med številnimi možnostmi uporabe.

 • Država se nanaša na: Slovenijo

 • Naprava pomeni vsako napravo, ki lahko dostopa do storitve, kot je računalnik, mobilni telefon ali digitalna tablica.

 • Osebni podatki so vsi podatki, ki se nanašajo na določeno ali določljivo osebo.

 • Storitev se nanaša na spletno stran.

 • Ponudnik storitev je vsaka fizična ali pravna oseba, ki obdeluje podatke v imenu družbe. Nanaša se na podjetja ali posameznike tretjih oseb, ki jih podjetje zaposluje za omogočanje storitve, zagotavljanje storitve v imenu družbe, izvajanje storitev, povezanih s storitvijo, ali pomoč podjetju pri analizi načina uporabe storitve.

 • Podatki o uporabi se nanašajo na podatke, zbrane samodejno, bodisi ustvarjene z uporabo storitve ali iz same storitvene infrastrukture (na primer trajanje obiska strani).

 • Spletno mesto se nanaša na mladi-denar.si

 • Pomeni posameznika, ki dostopa do storitve ali jo uporablja, ali podjetje ali drugo pravno osebo, v imenu katere tak posameznik dostopa do storitve ali jo uporablja, kot je primerno.

Zbiranje in uporaba vaših osebnih podatkov

Vrste zbranih podatkov

Osebni podatki

Med uporabo naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, ki jih je mogoče uporabiti za stik z vami ali identifikacijo. Osebno prepoznavni podatki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na:

 • Email naslov

 • Ime in priimek

 • Podatki o uporabi

Podatki o uporabi

Podatki o uporabi se zbirajo samodejno ob uporabi storitve.

Podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vaše naprave (npr. naslov IP), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, edinstvena naprava identifikatorji in drugi diagnostični podatki.

Ko dostopate do storitve z ali prek mobilne naprave, lahko samodejno zbiramo določene podatke, vključno z, vendar ne omejeno na, vrsto mobilne naprave, ki jo uporabljate, edinstven ID vaše mobilne naprave, naslov IP vaše mobilne naprave, vaš mobilni telefon operacijski sistem, vrsto mobilnega internetnega brskalnika, ki ga uporabljate, edinstvene identifikatorje naprav in druge diagnostične podatke.

Prav tako lahko zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošlje, ko obiščete našo storitev ali ko do storitve dostopate z ali prek mobilne naprave.

Tehnologije sledenja in piškotki

Uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja za sledenje dejavnosti na naši storitvi in ​​shranjevanje določenih informacij. Uporabljene tehnologije sledenja so svetilniki, oznake in skripti za zbiranje in sledenje informacij ter za izboljšanje in analizo naše storitve. Tehnologije, ki jih uporabljamo, lahko vključujejo:

 • Piškotki ali piškotki brskalnika. Piškotek je majhna datoteka, nameščena na vaši napravi. Svojemu brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošlje. Vendar, če ne sprejmete piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve. Razen če niste prilagodili nastavitve brskalnika tako, da zavrača piškotke, lahko naša storitev uporablja piškotke.
 • Spletni svetilniki. Nekateri razdelki naše storitve in naša e-poštna sporočila lahko vsebujejo majhne elektronske datoteke, znane kot spletni svetilniki (imenovane tudi jasne slike gif, oznake slikovnih pik in slike z enim slikovnim pikom), ki podjetju omogočajo, da npr. štetje uporabnikov, ki so obiskali te strani ali odprli e-pošto, in za druge povezane statistike spletnega mesta (na primer beleženje priljubljenosti določenega razdelka in preverjanje integritete sistema in strežnika).

Uporaba vaših osebnih podatkov

Podjetje lahko uporablja osebne podatke za naslednje namene:

 • Za zagotavljanje in vzdrževanje naše storitve, vključno s spremljanjem uporabe naše storitve.

 • Za stik z vami: Za stik z vami po e-pošti ali drugih enakovrednih oblikah elektronske komunikacije.

 • Da vam posredujemo novice, posebne ponudbe in splošne informacije o drugem blagu, storitvah in dogodkih, ki jih ponujamo, ki so podobni tistim, ki ste jih že kupili ali o katerih ste se pozanimali, razen če ste se odločili, da takšnih informacij ne boste prejemali.

 • Za upravljanje vaših zahtev: Za udeležbo in upravljanje vaših zahtev do nas.

 • Za druge namene: Vaše podatke lahko uporabimo za druge namene, kot so analiza podatkov, prepoznavanje trendov uporabe, ugotavljanje učinkovitosti naših promocijskih kampanj ter za ocenjevanje in izboljšanje naše storitve, izdelkov, storitev, trženja in vaše izkušnje.

Hranjenje vaših osebnih podatkov

Podjetje bo hranilo vaše osebne podatke samo toliko časa, kolikor je potrebno za namene, določene v tej politiki zasebnosti. Vaše osebne podatke bomo hranili in uporabljali v obsegu, ki je potreben za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti (na primer, če moramo vaše podatke hraniti v skladu z veljavno zakonodajo), reševati spore in uveljavljati naše pravne sporazume in politike.

Podjetje bo hranilo tudi podatke o uporabi za namene interne analize. Podatki o uporabi se praviloma hranijo krajši čas, razen če se ti podatki uporabljajo za krepitev varnosti ali izboljšanje funkcionalnosti Naše storitve ali smo zakonsko zavezani, da te podatke hranimo dlje časa.

Varnost vaših osebnih podatkov

Varnost vaših osebnih podatkov nam je pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa po internetu ali način elektronskega shranjevanja ni 100 % varen. Čeprav si prizadevamo uporabiti komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na spletno mesto te tretje osebe. Močno vam svetujemo, da preberete politiko zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, politike zasebnosti ali prakse spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

Spremembe te politike zasebnosti

Svojo politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo. O morebitnih spremembah vas bomo obvestili z objavo nove politike zasebnosti na tej strani.

Svetujemo vam, da redno pregledujete to politiko zasebnosti glede morebitnih sprememb. Spremembe te politike zasebnosti veljajo, ko so objavljene na tej strani.